BO ALL-INCLUSIVE!

När du går på Utsikten - Scandinavian School bor du första året på skolans internat. Finns plats är det också möjligt att bo kvar i årskurs 2 och 3

Internatet ligger bara tjugo meter från skolan och har plats för 45 elever i enkel-eller dubbelrum. Varje rum är utrustat med säng, skrivbord, garderob och ett litet kylskåp. Toaletter, duschar, kök, matsal och tv-rum är gemensamt.

På internatet är det all-inclusive som gäller! Det innebär att man får frukost, lunch, middag och kvällsmat under skoldagarna (se www.scandinavianschool.se för kostnader). Vi har personal på internatet varje vardagskväll. Hela skolan och internatet har trådlöst internet och du får vid skolstarten en bärbar dator att använda under hela skoltiden.
Skolan har egen idrottshall, där man t ex kan spela innebandy, basket, volleyboll eller klättra på klätterväggen. Det är nära till centrum och där finns affärer, caféer, ungdomsgård, bibliotek och tåg - och busstation. I Dals Ed finns många föreningar med idrott och mycket annat på programmet.

PRISER

Alla priser inkluderar 
- FRUKOST
- LUNCH
- MIDDAG
- KVÄLLSMAT


ENKELRUM : 
2 800.- 
/ mån
DEL I DUBBELRUM :
2 400.-
/ mån

Kontakta internatföreståndare
Eva Blom för mer information.
eva.blom@utb.dalsed.se
46(0)534-191 63